Business Finland Venture Capital Oy on sijoittanut 12 miljoonaa euroa NFT.VC Fund I Ky -rahastoon.

Business Finland Venture Capital Oy on antanut 12 miljoonan euron sijoitussitoumuksen Nordic FoodTech VC:n hallinnoimaan NFT.VC Fund Ky –rahastoon. Nyt toteutetun ensimmäisen suljennan jälkeen rahaston koko on 24,5 miljoonaa euroa. Business Finland Venture Capital Oy:n lisäksi rahaston sijoittajina on institutionaalisia ja muita yksityisiä sijoittajia. Rahaston tavoitekoko on 40 milj. euroa. Rahastossa käytetään epäsymmetristä voitonjakoa yksityisten sijoittajien hyväksi. Rahaston tekee sijoituksia ruokajärjestelmää uudistaviin yrityksiin Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Rahaston hallinnointiyhtiön tiedote: https://news.cision.com/fi/nordic-foodtech/r/pohjoismaiden-ensimmainen-ruokajarjestelmaa-uudistaviin-teknologiayrityksiin-sijoittava-rahasto-tule,c3089685

Lisätietoja Business Finland Venture Capital Oy:stä antaa toimitusjohtaja Esko Raunio, esko.raunio@businessfinland.vc, +358 40 543 9252.

Julkaistu kohteessa Uncategorized